2016 Yazının En Hesaplı Eşarp ve Şal Modelleri

2016 Yazının En Hesaplı Eşarp ve Şal Modelleri

Tuva Coolmax Şal Modelleri

Kimi incecik kumaşlarıyla kimi özgün tasarımlarıyla gönülleri fetheden eşarp ve şallar, sıcacık yaz günlerinde hayallerinizi süsleyen favori parçalar olacak. Renkleri ve desenleriyle kendini ifade eden birbirinden güzel tasarımların en hesaplıları ile tanışmaya hazır olun. 100 TL ve altı eşarp/şal modellerine siz de göz atın.

Rabia Z Şal Modelleri

  • Vizon Jersey Penye Şal – Rabia Z: Satın Al
  • Kiremit Jersey Penye Şal – Rabia Z: Satın Al

Toprak Renkleri Hiç Bu Kadar Sevilmemişti

Sıcak yaz günlerinde incecik tasarımlarıyla sevilesi olan şallar, toprak tonlarıyla yükselişe geçiyor. 2016 yazında öne çıkan natürel hale uygun bu renkler, kombinlere de tam anlamıyla uyum sağlıyor. Dikkat çekicilikten uzak olmakla beraber hem şık hem doğal görünen bu şallar, kumaş tercihleriyle de serinletiyor.

Mervin Şal Modelleri

  • Bebe Mavisi Verona Viskon Şal & Ecr – Mervin Şal: Satın Al
  • Siyah Trend Cotton Şal – Mervin Şal: Satın Al

Penyeden Kotona Şifondan Pamukluya

Penyeden kotona, şifondan pamuklu kumaşlara kadar yaz aylarında kendine bağlayan şal tasarımları, kolay bağlanabilir ve kolay şekil alır halleriyle tutkuya dönüşüyor. Cep yakan ipek şallardan sonra üste üstlük bir o kadar da uygun olan modellerin her rengi dolapta yerini alabilir.

Tuva Şal Karışık Renkli Marbella Şal Modelleri

  • Karışık Renkli Marbella Şal – Tuva Şal: Satın Al
  • Karışık Renkli Marbella Şal – Tuva Şal: Satın Al

Şallarda Minimal Çiçek Desenler

Çoktandır tek renk sade halleriyle alışkın olduğumuz şallar, artık çiçeklerle çizgilerle buluşuyor. Sade kıyafetlere renk katacak bu tasarımlara naifçe serpilen floral desenlerin zarif haline siz de kapılacaksınız.

Aker İpek Eşarp Tivil Modelleri

Rengarenk Enerjik Tivil Eşarplar

Tivil eşarp tasarımlarından vazgeçemeyenler burada mı? Öyleyse birbirinden özgün desenleri üzerinde taşıyan, yazın tüm renklerini taşıyan eşarplar büyülüyor. Hem bu kadar güzel olup hem de uygun fiyata karşınıza çıkan tasarımları kaçırırsanız üzülürsünüz.

Aker Tivil Eşarp Modelleri

Gündelik Şıklığın Özel Parçaları

Tek bir eşarpla gündelik şıklığı yakalamak isterseniz, yapmanız gerek bu eşarplara sahip olmak. Zarif çiçekleri, ışıltılı renkleriyle bir o kadar elegan duran tasarımlar, cep yakmayan fiyatlarıyla bir kere daha kendine hayran bırakıyor.

Aker İpek Eşarp Modelleri

Elegan Stilin Özel Tasarımları

Saray usulü bir şıklık için altın rengini işleyen tasarımlara göz atabilirsiniz. Şıklığınızı zirveye taşıyacak bu tasarımlar, özgün desenleriyle cezbediyor. En sade elbiseyi bile biranda başkalaştıracak tasarımları, cep yakmayan fiyatlarla dolaplara katmak da ayrı bir kahramanlık.

Moda Editörü: Büşra Karagöz

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir