2021 Yılının Rengi Gri ve Sarı Nasıl Kombinlenir?

2021 Yılının Rengi Gri ve Sarı Nasıl Kombinlenir?

Pantone 2021 Renkleri Sarı ve Gri

Pantone‘nin alışkanlık haline gelen yılın rengini belirleme ritüelinde bu sene bir sürpriz geldi ve iki renk birden seçildi. Gri ve sarı… Pantone bu renkleri belirlerken dünyanın şimdiki durumundan ilham aldığını, bu iki rengin iki ucu temsil ettiğini belirtti. Buna örnek olarak da dünyanın bir tarafının sert, dayanıklı ve güçlü iken diğer tarafının iyimser ve naif olmasını gösterdi. Elbette Gri sert ve dayanıklılığı temsil ederken, sarı ise daha yumuşak ve iyimser bir duruşun temsilcisi oluyor.

Ultimate Sarı Renkli Dekoratif

Bilmeyen için belirtelim Pantone bu renkleri belirlerken insanla alakalı her alandan ve bilim dalından yararlanıyor. Özellikle sosyoloji, psikoloji ve ekonomiden ilham alan bu aykırı seçimler, elbette çok farklı bir dönemden geçtiğimiz şu günlerde bizi çok da şaşırtmadı.

Pantore 2021 Rengi Canlı Sarı Ürünler

Tığ Triko Kaban
Armine Çanta

Tüm dünya olarak zor bir dönemden geçerken var olan umudu ve mutluluğu sarı ile simgelerken, kararlılığın ve devamlılığın göstergesi olarak da gri öne çıkarılıyor.

Elbette bu renk seçimlerinin etkisini modadan dekorasyona, kozmetikten sanata kadar bir çok alanda göreceğiz.

Bu dönemde modacıların ağırlıklı bakışı pozitif duyguları öne çıkarmak ve tüm bu zorluklara meydan okumak şeklinde belirlenecek. Bizim ilgilendiğiniz konu elbette ki moda

Normcore Gri Elbise

Normcore Gri Elbise

Moda eğilimleri ne şekilde değişecek, bu renklerle beraber alışveriş tercihlerimiz değişecek mi elbette merak konusu, sarı oldukça iddialı bir renk olduğundan belki de bu eğilimler zamanla şekillenecek.

Bizce iki farklı yol ortaya çıkacak, canlı sarıyı hakim renk olarak tercih etme, ki bu gerçekten cesaret istiyor. Veya bu canlı rengi aralara serpiştiren bir görünüm yakalamaya çalışmak.

Sena Sever ve Betül Gedik Kombin

Gri cephesinde işler daha kolay, hızlı kombinlenebilen ve neredeyse her renkle birlikte tercih edilebilir özelliği, griyi moda sektöründe daha tercih edilebilir kılacaktır.

Bu noktada ton sür ton kombinlere imza atmak isteyenler önümüzdeki dönemde sarı renkli dış giyimlerin yanına yine sarı çanta veya bu rengi içeren ayakkabılar koyabilirler. Sarı, mat kahve tonları ve siyahla kullanıldığında ortaya güzel sonuçlar çıkabilir. Bu sebeple sarının yanına bir renk arıyorsanız siyah, beyaz veya gri gibi renksiz objeler seçmeniz daha sağlıklı olacaktır.

2021 Gri Tesettür Takımlar

Refka Casual Takım
Moodbasic Takım

Kıyafetlerinde gri rengi tercih edecek kadınlar için işler çok daha kolay. Dış giyim açısından bakıldığında gri ve tonları çok fazla tercih ediliyor. Bununla birlikte elbise ve tuniklerde de gri tercihi oldukça yerinde olacaktır.

Aksesuar tarafında şal hariç gri rengin kullanılmasını çok önermiyoruz.

Ne diyelim, tüm dünyanın salgınla mücadele ettiği bu dönemde, ezber bozarak canlı bir renk seçen ve morallerimizi yükselten Pantone’ye teşekkür etmeden geçmeyelim.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir