2023 Sonbaharının En İyi 1000 TL ve Altı Trençkot Modelleri

2023 Sonbaharının En İyi 1000 TL ve Altı Trençkot Modelleri

2023 Trençkot Modelleri(Rimenl Aşkına Hilal ve Elif Doğan)

Minimalist, havalı, çabasız ve en önemlisi de bütçeye dost… Sonbahar mevsiminde gündeme gelen trençkotlar, yağmurların başlaması ve havaların serinlemesiyle birlikte sokak modasına yeniden dahil oluyor.

Tesettürlü kadının kült parçası olan trençkotlar, ikonik su itici tasarımlardan süet görünümlere kadar pek çok şekle bürünerek baharın değişken havasına ayak uydurmaya çalışıyor. Gelin hem hesaplı fiyatıyla bütçenizi düşünen hem trend modelleriyle modaya ayak uyduran hem de serin sonbahar havalarına kalkan olan trençkotlara şimdi birlikte bakalım. İşte 2023 sonbaharının en iyi 1000 TL ve altı trençkot modelleri…

InStyle Siyah Çizgi Detay Trençkot - Bigdart Siyah Leoapar Detay Trençkot

InStyle Trençkot
Bigdart Trençkot

Kontrast Detaylar

Kendini şık detayları sayesinde diğerlerinden ayırmayı başaran trençkotlar, alışılagelmiş klasik trençkotların bir adım dışına çıkıyor. Astar, kapüşon ve kol gibi dışa dönük kısımlarda kontrast bir renk görseli sunan parçalar, ikonik havaları sayesinde çekim alanını genişletiyor. Buna benzer havalı trençkotlar, pek çok markanın yeni sezon koleksiyonunda yer alıyor. Biri leopar deseni ile feminen görünürken (540.00 TL), diğeri çizgi deseniyle (750.49 TL) güçlü bir stil çiziyor. Ama her ikisi de 1000 TL altı fiyatıyla cebinizi düşünürken, kapüşonlu halleriyle de yağmura siper oluyor.

Butikburuç Pembe Trençkot - Sahra Afra Yeşil Trençkot

Butikburuç Pembe Trençkot
Sahra Afra Yeşil Trençkot

Romantik Renkler

Aniden bastıran yağmurlarla kararan ve soğuyan havalara inat romantik renkleriyle trençkotlar yeni sezonda yine öne çıkıyor. Günlük hayatın koşturmacasında enerjiyi zirvede tutacak basic tasarımlarda mavi, pembe, sarı, yeşil gibi tatlı renkleri romantik halleriyle kendini gösteriyor. Bunlardan biri pembenin en güzel halini yansıtırken (759.37 TL), diğeri yeşil ve mavi ikilisiyle çift renk (804.99 TL) olarak karşımıza çıkıyor.

DeFacto Kahve Trençkot - Koton Bej Trençkot

DeFacto Trençkot
Koton Trençkot

Süet Görünümler

Serin sonbahar günlerinde trençkotlar, özellikle süet görünümlü olanlar gözlerde adeta kalp çıkarıyor. Siz de seçimizi bu süet dokulu tasarımlardan yana kullanmak isterseniz belki Koton‘un koleksiyonunda yer alan sezon trendi bej trençkotu (999.99 TL) ya da DeFacto’dan kahverengi modeli (999.99 TL) alışveriş listenize ekleyebilirsiniz.

DeFacto Bej Trençkot

DeFacto Trençkot
DeFacto Trençkot

Özünde Bej Olmak Var

Zaman içinde ne kadar farklı tonlara bürünse de onun özünde ‘bej’ olmak var. Belki de şimdiye kadar birkaç modelini eskittiğiniz bu tasarımlar, sokakların her daim kazanan ismi. Diz altında biten boyları, düz kesimleri ve bele dolanan kuşaklarıyla bej trençkotlardan 1000 TL’nin altında fiyatıyla dikkat çeken DeFacto’nun iki modeli (999.99 TL) oluyor.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir