Haftanın En İyi 20 Sokak Stili

Haftanın En İyi 20 Sokak Stili

Tesettür Giyim Günlük Kıyafet Modelleri 2017

Sokağın en iyi stilleriyle bugün de tavrınızı ortaya koyun!

Sonbahar – kış sezonunun sahnedeki trendleri, çarpıcı parçalarıyla yepyeni bir havaya bürünün. Bohem tavırdan göz alıcı şıklığa, umursamaz kombinlerden iddialı tasarımlara… Sokak stilinde bir adım öne çıkarak kombinlerle yeni stil haritanızı belirleyin.

Tesettür Giyim Günlük Kıyafet Modelleri 2017

1. Cool Stil Önünde Düğmeleri İlikleyin

Sezonun sokak modasına oldukça yansıyan minimalist stiller, ölçülü ruha aykırı düşmüyor. Düz kesim eteklerle bir araya gelen dizüstü kaban ve paltoların önü ilikleniyor. Karakteristik botlarla da kombinlenince konfor cool bir hava soluyor. Kocaman valiz çantalar, yenilenmiş sırt çantaları bu tavrın ruhuna eş düşüyor.

Tesettür Giyim Günlük Kıyafet Modelleri 2017

2. Atkı ve Şallar Sokak Stilinin Vazgeçilmezi

Trençkot, palto, pardösü, ceket ya da kaban… Dış giyimin hangi parçasını kullanırsanız kullanın atkı ve şalları eksik etmeyin. Sokak stilinin belki de bir numaralı trendi diyebileceğimiz bu duruşu belki de kullanmayan kalmadı. Ekose desenler, kamuflaj modası, klasikleşmiş ‘burberry desenleri’ şal ve atkılarla sokak stiline dolanıyor.

Tesettür Giyim Günlük Kıyafet Modelleri 2017

3. Eteklerle Umursamaz Ceketler

2017 Sonbahar – kışının bir numaralı sokak stiline göz atmaya hazır mısınız? Şüphesiz sizlerin de çok sevdiği ya da seveceği bu kombin, herkese mi yakışır. Düz kesim eteklerle bir araya gelen bigsize ceket ya da hırkalar ne çok kısa ne çok uzun. Ara boylarda önü açık kullanacağınız dış giyim parçalarının içine gömleklerinizi kullanarak cool bir hava oluşturun. Olmazsa olmaz bir diğer parçaysa sneakerlar. Atkı ve şalların etkisindense zaten bahsetmiştik.

Tesettür Giyim Günlük Kıyafet Modelleri 2017

4. Sonbaharın Normcore Stili

Umarsız, gösterişsiz, minimal… Moda dünyasının kurallarını alt üst eden normcore akımı, sezona yine eşofmanımsı parçalarla damga vuruyor. Hem de takım halinde. Bol pantolon ya da düz kesim eteklere eşlik eden sweetshirtler ya da big size üstler tam da bu stil için tasarlanmış. Sneaker ya da karakteristik botlardan gözüken çoraplarsa cabası.

Tesettür Giyim Günlük Kıyafet Modelleri 2017

5. Klasikten Vazgeçemeyenlere

Tesettürlü kadınların vazgeçemediği eteklerle kombinlenen deri ceketler ya da kabanlar casual duruşu sevenlere göz kırpıyor. Sonbaharın renklerini kullanarak natürelliği tam anlamıyla yansıtıp trend görünümü yakalamak da elinizde. Siyah, camel, haki gibi sonbahar renklerini kesinlikle kullanmalısınız.

Tesettür Giyim Günlük Kıyafet Modelleri 2017

6. Kusursuz Tasarımlarda Siyah Zarafeti

Siyahın vazgeçilmezliği hiçbir zaman dillerden düşmüyor. Bu asil rengin kusursuz tasarımlarla bir araya gelince ortaya koyduğu şıklık ise tartışma konusu bile olamaz. Baştan aşağı siyah parçaları kombinleyerek kış sezonuna damga vurabilirsiniz.

Tesettür Giyim Günlük Kıyafet Modelleri 2017

7. Desenli Elbiselerle Çizme Birlikteliği

Sezona yakışır desenli elbiselerle yapacağınız tesettür kombin, sokak stiline dinamizm katacak. İster kadife ister yün tam anlamıyla sıcacık bir dokusu olan elbiselerinizi çizmelerle birlikte kullanın. Burada dikkat etmeniz gerekense elbiselerinizin kısa olmaması. Moda uğruna yapılan bu hatalar, duruşunuzdan ödün vermenize sebep olabilir.

Tesettür Giyim Günlük Kıyafet Modelleri 2017

8. Triko Takımlarla Sıcacık Sonbahar

Soğuk havalar gelir sıcacık triko kombinleri gelmez mi? Baştan aşağı triko parçalarla vücut ısınızı arttırırken stil gücünüzü de yükseltebilirsiniz. Sokak stiline fazlasıyla yakışacak bu takımlar, ister etek hırkalarla ister triko bir elbiseyle kombinleyin. Bootieler ve sneakerlar geceden gündüze geçişi kolaylaştıracak.

Tesettür Giyim Günlük Kıyafet Modelleri 2017

9. Sezonun Olmazsa Olmazı Kadife

Her günlük hem şık, hem cool hem asil. Kadifenin taşıdığı ışıltıyı kullanmak için sakın beklemeyin. Bordo, zümrüt ve siyahın oldukça yakıştığı kadife tasarımlar, elbiselerde ayrı bir tavra bürünüyor. Siz siz olun sokak stiline bu şıklığı muhakkak katın. Dış giyiminizde tavrınızı bozmamak için ayak bileklerinize kadar inen pardösü ya da montları tercih edin.

Tesettür Giyim Günlük Kıyafet Modelleri 2017

10. Kamuflaj Modası Sokağın Hakimi

Sezon ortasında hızlı yükselişe geçen kamuflaj modası çok sevildi. Yeşilin ve kahvenin tonlarıyla tam bir sonbahar kombinin oluşturmak oldukça kolay olacak. Kamuflaj desenlerinin yansıdığı montlar, çantalar ya da şalları muhakkak kullanmalı.

Moda Editörü: Büşra Karagöz

Fotoğraflar: Kayra Giyim, Tuğba Venn, Annah Hariri, Sena Sever, Elif Doğan, Hülya Aslan, Büşra Erdoğan Toraman

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir