2024 Yılının En Güzel Uzun Etek ve Elbiseleri

2024 Yılının En Güzel Uzun Etek ve Elbiseleri

2024 Yılı Etek ve Elbiseler (Sena Sever)

Tesettürlü kadınların dolabına giymek için can atan sezonun yıldız parçaları bu yazımızda bir arada. Hem etek hem elbiselerde boy gösteren ketenler, spor giyimden rol çalan denimler, parlak dokusuyla satenler, en neşeli halleriyle tüller, yazın ekürisi beyazlar ve dahası… Yazlık dokularıyla, sezonun trendleriyle, konforlu kesimleriyle uzun etek kombinleri ve tabi ki elbise modelleri stilleri yükseltmeye hazır. O zaman hiç vakit kaybetmeden 2024 yılının trendlerine birlikte göz atalım…

Keten Etek ve Elbise (Hülya Aslan)

Etek ve Elbise: Qooq Store

Etek ve Elbiselerde Keten Rahatlığı

Şehirde yazı en havalı stillerle yaşamak isteyenler keten kumaşlara yöneliyor. Renkleriyle doğaya uyum sağlayan keten elbise ve etekli takımlar, sıcak havalara incecik dokularıyla ferahlık katıyor. Şıklık dozunu artıran ketenler, farklı detay ve aksesuarlarla bir araya gelerek anında mesajını değiştiriyor. Keten tasarımların bu uyumlu halinden güç alan Hülya Aslan da farklı kombinler yaparak stilini yansıtıyor.

Denim Elbise ve Etekler (Sena Sever- Betül Gedik)

Elbise: Hilay Official – Etek: Missemramiss

Denim Rüzgarı Estiren Elbise ve Etekler

Denimin ruhundaki sportif tavır, etek ve elbiselere çok yakışıyor. Buna en iyi örnek de Sena Sever’in tercih ettiği  bele oturan ve bir kemerle form kazanan kot elbise oluyor. Kombini tamamlayan shopper çanta ve spor ayakkabıyla rahatlık ve konfor seviyesi de oldukça yükseliyor. Mesai saatlerinde formal tavrı konforla adapte etmeye çalışan denim etekler de yine yeni sezonun favorisi. Betül Gedik’in kot ceketle eşleştirerek denim on denim trendine göz kırptığı etek şıklığı da fazlasıyla başarılı. Bu kombin de sivri burun ayakkabı ve taşlı çantalar ile mesaiye de akşam gezmesine de ayak uyduruyor.

Çiçekli ve Çizgili Elbiseler (Sena Sever - Hülya Aslan)

Çiçekli Elbise: Terzi Dükkanı – Çizgili Elbise: QooqUp

Elbiselerde Desenler Öne Çıkıyor

Çiçeklisi, çizgilisi hiç fark etmez 2024 yılının yazlık elbiselerinde desenler öne çıkıyor. Topuklu ayakkabıyla ofiste, babetle akşam gezmesinde giyeceğiniz desenli elbiselere içindeki tonlardan düz renk bir pamuk şal ve şık çantalar eşlik ediyor. Tıpkı moda influencer’larından Sena Sever’in çiçekli elbiseyi, Hülya Aslan’ın da kat kat çizgi desenli elbiseyi kombinlediği gibi.

Etek Görünümlü Elbiseler (Betül Gedik)

Elbiseler: Venöve

Etek Görünümlü Elbiseler

2024 yılının belki de en farklı stili, görünüşte etek aslında elbise olan tasarımlar oluyor. Betül Gedik’in kombinlediği bu elbiseler dışarıdan bakıldığında sweat ve beyaz gömlekle eşleşmiş etek gibi duruyor. Bir bakıma tek parça rahatlığını ikiliymiş gibi sunan bu elbiseler, her yaşın kadınına hitap ediyor. Doğru tamamlayıcılarla şekilden şekle giren tasarımlar, ofiste, gezmede kısacası her yerde topuklu ayakkabılarla şık olmayı biliyor.

Saten Etek Kombini

Volanlı Bluz
Saten Etek
Şal
Yüzük
Çanta
Ayakkabı

Saten ve Tül Eteklerle Şıklık Yarışı

Saten ve tül detayları yalnızca davet kombinlerinde kullananlardansanız bu sezon tabularınızı yıkmanız gerekiyor. Konforu elden bırakmadan stil sahibi kombinler yapabileceğiniz tül ve saten etekler günlük şıklığa yeşil ışık yakıyor.

Saten ve Tül Etekler (Sena Sever- Betül Gedik)

Saten Etek: Missemiramis – Tül Etek: Kadriye Baştürk

Betül Gedik günlük stilde saten eteği desenli bomber ceketle kombinlerken arkası açık topuklularla şıklık çıtasını yükseltiyor. Pembe tül eteği, yeşil desenli ceket ve makosenle tamamlayan Sena Sever de şıklık yarışında bir adım öne çıkıyor.

Pilili Etekler (Sena Sever- Betül Gedik)

Pilili Etekler: Serenka  –  Venöve

Pilili Eteklerle Renklenen Kombinler

Yüksek modada son birkaç sezondur söz sahibi olan pilili eteklerin kombinlerdeki yükselişi hız kesmeden devam ediyor. Bir o kadar genç ve bir o kadar dinamik duruş sergileyen tasarımlar en renkli halleriyle motivasyonu da yükseltiyor. Sena Sever’in yeşil etek kombini taze ve ferah bir nefes etkisi yaşatırken, şehir hayatına da kolayca adapte oluyor. Yeni sezonda pembenin sesi iyiden iyiye yükseliyor. Feminen, romantik ve şık üçgenini tek başına üstlenen bu naif renk, Betül Gedik’in güçlü ve karakteristik yorumuyla havasına hava katıyor.

Beyaz Etekler (Betül Gedik)

Beyaz Etekler: Missemiramis

Beyaz Etekle Elegan, Spor ve Şık

İşlemeli kumaşlar, brodeler ve danteller… 2024 yaz sezonunda bembeyaz pamuk etekler şık detaylarla güncelleniyor. Betül Gedik de yazın kavurucu sıcaklarına ferahlık katmaya kararlı beyaz etek modellerini, henüz havaların ısınmadığı şu günlerde şık detaylara sahip denim ceketlerle kombinliyor. Kat kat brode etek modelini mavi ve gri tonlarıyla kombinlerken, diğerinde ise bej, krem gibi gibi nude renkler tercih ediyor. Şıklık dozunu artıran takılar da yine Betül Gedik’in kendine has yorumunu yansıtıyor.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir