2024 Tesettür Giyim Koleksiyonlarının En İyi Trençkot Modelleri ve Fiyatları

2024 Tesettür Giyim Koleksiyonlarının En İyi Trençkot Modelleri ve Fiyatları

2024 Tesettür Trençkot Modelleri

Stil dozu yüksek bir görünüme sahip olmak ancak bunu saniyeler içerisinde yapmak için ihtiyacınız karakterli bir dış giyim parçası olacaktır.

2024 sonbahar koleksiyonlarının dış giyiminde eli oldukça güçlü. Çoğu zaman dış giyim parçalarını koleksiyonun başrolüne taşıyan tesettür giyim markaları, hiçbir zaman standart modaya razı değil. Şimdi tesettür giyim markalarının trençkot modellerine büyüteçlerle bakıyor, ürün fiyat analizini sizlerle paylaşıyoruz. Hadi başlayalım!

Mango Trençkot Modelleri

Sonbahar trendlerinin bir süredir makro olarak Mango koleksiyonları belirliyor. Her sezon tesettürlü kadınların da rahatça kullanabileceği parçaları barındıran koleksiyonlarıyla Mango trençkot modelleri ile de yine tesettürlü kadınların radarına giriyor.

Mango Trençkot Modelleri

Kruvaze kahverengi trençkot
Kruvaze siyah trençkot
Kemerli bej trençkot
Çift düğmeli siyah trençkot

Günlük giyimden ofis stilene kadar pek çok ihtiyaca yönelik trençkot tasarımları sunan marka zamansız renk skalası ile de tüm sonbahar kombinlerine uyum sağlamanın konforunu hissettiriyor.

Hooop Store Trençkot Modelleri

Hooop Store Trençkot Modelleri

Şehirli yaşama kolayca adapte olan modern ve trend parçaların odak noktası olduğu Hooops 2024 Sonbahar Kış trençkot modelleri bu sezon şehrin koşturmacasından tarzından ödün vermeyenler için zamansız trençkotlarıyla sonbahara selam veriyor. Fiyatları 989,90 TL’den 2.999,90 TL’ye kadar değişen trençkotlar model ve renkleriyle de geniş bir yelpaze sunuyor.

Manuka Trençkot Modelleri

Manuka Trençkot Modelleri

Retro ve vintage silüetleri benimseyen Manuka özellikle de hava sıcaklıklarının zaman zaman artıp azaldığı geçiş sezonundayken zahmetsiz duruşu, dokusu ve çok yönlülüğüyle öne çıkan trençkotları ister sadece bir gömlekle isterseniz de kışlık bir trikoyla eşleştirebileceğinizin sinyalini veriyor.

Heqa Trençkot Modelleri

Heqa Trençkot Modelleri

Sezonun sofistike ve zarif çizgilerini biraraya getiren Heqa sonbahar 2024 koleksiyonunda minimalizm ve işlevsellik ön planda. Hem zamansız ve klasik tonları hem de özgün renkleri barındıran trençkot koleksiyonu her kombine uyam sağlayarak mevsim geçişlerinde dolapların kurtarıcısı oluyor.

Armine Trençkot Modelleri

Armine Trençkot Modelleri

Çalışan tesettürlü kadınların temposuna uygun tasarımları ile öne çıkan Armine 2024 trençkot modellerinde konforu ve stil dozu yüksek tasarımlarıyla öne çıkıyor. Denim trençkotlarla sıradanlıktan uzaklaşıp özgün bir stil oluşturmak isteyenlerin radarına giren Armine yine birbirinden farklı stillere seçenekler sunuyor.

Aker Trençkot Modelleri

Aker Trençkot Modelleri

Zamansız trençkotların uzun versiyonlarını şüphesiz en kusursuz haliyle koleksiyonlarına yansıtan marka Aker’dir. Kumaş, kesim ve diğer tüm detayların kusursuzluğu bütüne yansırken şık ve elegan siluet oluşturmak isteyen şehirli kadınların tercihi oluyor. Klasik trençkotların dışında ekose desenli trençkot modelleriyle de farklı zevk ve stillere göz kırparken sonbahar – kış sezonuna şık giriş yapmak isteyenlerin uğrak noktası oluyor.

Terzi Dükkanı Trençkot Modelleri

Terzi Dükkanı Trençkot Modelleri

İster günlük görünümünüzün bir parçası olarak trençkot giymek isteyin, ister daha resmi kıyafetlerinizle sonbahar kombinlerinin değişmeyen tek parçası trençkot bu sezon da koleksiyonların en dikkat çeken parçalarından biri oluyor. Terzi Dükkanı trençkot modelleri ise bu sezon tüm bildik modelleri geride bırakacak özgün tasarımlara imza atıyor. Boyundan bağlamalı detaylar, ek parçalar, rüzgarlıklar ve daha fazlası bu sezon Terzi Dükkanı trençkot modellerinde öne çıkıyor.

Kayra Trençkot Modelleri

Kayra Trençkot Modelleri

Sonbahar-kış gardıroplarının tamamlayıcı parçası olan trençkotları diğer tüm koleksiyonlarında da sıkça yer veren Kayra yeni sezonda da beklenildiği üzere geniş trençkot modelleri ile tesettürlü kadınların dolaplarında yer alıyor. Günlük ve haftasonu giyimine rahatça adapte olabilen Kayra koleksiyonundaki zamansız trençkotları pantolon, denim, triko tunik, sweatshirt, gömlek ya da aksesuarlar ile tamamlayıp basic bir görünüm oluşturabilirsiniz.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir