Medine Bölgesinde Arkeolojik Bir Vaha AL ULA

Medine Bölgesinde Arkeolojik Bir Vaha AL ULA

Al Ula

Suudi Krallığı’ndaki ilk UNESCO Dünya Mirası Sit Alanı olan Al Ula Antik Kenti son zamanların en çok merak uyandıran destinasyonları arasında yer alıyor.

Adeta arkeolojik bir vaha olan Al Ula Suudi Arabistan‘ın Medine Bölgesi’nde yer alıyor.

Al Ula ve Umre

Medine’nin 380 km kuzeyinde, Wadi Al-Quras ‘köyler vadisi’nde yer alan Al Ula Antik Kenti şimdilerde Umre ziyareti yapacak olanların Umre ibadeti öncesi uğradıkları bir seyahat rotası olarak öne çıkıyor. Burası Osmanlı döneminde de Hac yollarından biri olarak bilinen bir güzergahtı.

Al Ula Otelleri

Al Ula Otelleri

“Pandemi ile yaşam’’ her ne kadar yavaşlamak, sakinleşmek gibi kavramları hayatımıza katsa da, çoğumuz önceki hareketli yaşamlarımıza büyük bir özlem duyuyoruz. Özellikle gezmek, görmek ve keşfetmek kısmına…

Al Ula Otel

İşte tam da böyle zamanlarda ufak ufak kaçışlar, bir nefes alanı oluşturuyor. Yen, yerler keşfetmeye son bir yıldır hızlanmışken hızımızı hiç kesmeden seyahat trendlerini takip etmeye devam ediyoruz.

Al Ula Otel Fiyat

Al Ula son zamanların en büyüleyici destinasyonlardan biriyken bizim yerimizde durmamız imkansız. Tabii ki hemen akıllara “Al Ula Antik Kentinde nerede konaklanır?” sorusu geliyor. İşte Al Ula’da konaklayabileceğiniz en keyifli oteller.

Al Ula Otelleri ve Fiyatları

ETS ile Shaden Resort’da rezervasyon yap!

Shaden Resort Al Ula Medine

Al Ula şehrine ziyaretinizin amacı ne olursa olsun, ister bir iş gezisi ister turizm için ya da özel bir aile tatili olsun,  Shaden Resort tüm misafirperverliği ve sıcaklığıyla sizi karşılıyor olacak. Doğal tasarımı, zarafeti ve üst düzey konfor alanıyla öne çıkan tesis üstün hizmet anlayışıyla, konaklamanız boyunca eşsiz bir deneyimin sunuyor. En iyi anılarla dolu bir tatil geçirmenizi sağlayacak entegre özellikler, olanaklar ve çeşitlilikle zenginleştirilen Shaden Resort oda fiyatları ve ETS Tur güvencesi ile hemen rezervasyon için tıklayın.

Al Ula Otelleri

ETS ile Cloud 7 Residence’da rezervasyon yap!

Cloud 7 Residence Al Ula

Bölgenin en yeni gözde mekanı Cloud 7 Residence, Al Ula’nın harikalarını keşfederken kısa veya uzun süreli konaklamalar için mükemmel bir konaklama seçeneği olabilir. Bu alan sadece bir yer değil; kültürel miras alanları, hurma çiftlikleri ve zanaatkarlar, macera rehberleri ve misafirperver ailelerden oluşan ekibiyle dolu bir atmosfer. Cloud 7 Residence sadece bir konaklama adresi değil, ayrıca tam anlamıyla bir deneyim alanı! Bu deneyimi ortak olmak için ve hemen Cloud 7 Residence’de ETS Tur güvencesi ile yerinizi ayırttırmak için tıklayın!

Al Ula Antik Kenti

“Ufuk açıcı seyahatler” fikriyle ve “Hayret etmek bilginin başlangıcıdır” mottosuyla yola yola çıkan Sofos İstanbul; şimdilerde Sanat Tarihçisi Feride Bozcu eşliğinde dünyanın heyecanla takip ettiği adeta arkeolojik bir vaha olan Al Ula’yı keşfediyor, Hicaz bölgesini ziyaret ediyor.

El Ula

Siz de bu merak uyandıran bölgeyi seyahat rotanız olarak belirlemek, yaşamınıza fark ve değer katabilecek anlar oluşturmak istiyorsanız Sofos İstanbul ile AL ULA & UMRE yolculuğunda yerinizi alabilirsiniz.

Al Ula Suudi Arabistan

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir