Cowboycore Trendi Nedir ve Kombinlere Nasıl Uyarlanır?

Cowboycore Trendi Nedir ve Kombinlere Nasıl Uyarlanır?

Cowboycore Trendi

Cottagecore, Normcore, Barbiecore moda akımlarından sonra şimdilerde gün yüzüne çıkan yepyeni bir moda akımıyla karşı karşıyayız; Cowboycore.

Moda akımlarına yeniden göz atacak olursak Cottagecore idealize edilmiş bir kırsal yaşamı çağrıştıran nostaljik köy elbiseleriyle öne çıkan bir kavramdı. Barbiecore, Barbie filminin sıcak pembe ve ultra kızsı estetiğini tanımlamak için kullanılan bir moda terimi olmuştu.

Kovboy Tarzı Uzun Etek

Ve Normcore zamana uygun ancak trend ve markaların önerilerinden uzak bir giyim tarzı olarak uzun süre stil ve kombinlerde etki oluşturan bir stildi. Cowboycore ise bu haliyle kovboy özü, batı tarzı ve kültürünün klasik unsurlarından ilham alan estetiği ifade ediyor.

Cowboycore Trendi Nedir

Cowboycore Trendi Nedir?

Evet burası belki Teksas değil fakat bu öyleymiş gibi davranamayacağımız anlamına gelmiyor. Botlarınızın tozunu almanın zamanı geldi çünkü kovboy modası geri dönüyor (evet, haydi haydi).

Kovboy Trend Pantolon

Dünyaca ünlü giyim markalarında bir süredir vahşi batı tarzları boy gösteriyor. It-girl’lerin favorisi Ganni, kır elbisesini sevenler için sevimli tarzlarıyla kovboy çizmelerini yeniden popüler hale getirdi; Chanel, FW23 couture için country tarzı bir tüvit giydi; ve Alexander McQueen, Rotate ve Balmain stile dair yorumlarını sundular.

Kovboy Bot Modeli

Süet detaylı parçalar, püsküller ve vahşi batı esintili bir jeanlerle kendini gösteren bu trend, modern kovboy parçaları gündeme getiriyor. 2024 sonbaharını ele geçiren vahşi batı akımı yeni sezon koleksiyonlarının tamamına el atmış görünüyor.

Kovboy Stili

Kovboy Modası Geri mi Dönüyor?

Evet, kovboy çizmeleri, püskül detaylı ceket ve çantalar büyük bir hızla modaya geri dönüyor.

ABD ve İngiltere’deki perakendecilerin geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 240 daha fazla yeni kovboy çizmesi ve denim gömlek stilini piyasaya sürdüklerini bildirdi. Yine 2023’te Depop, La La Land’de ve sosyal medyada ‘batı’ tarzı ürünler arayan kullanıcıların sayısında yüzde 15’lik bir artış gördü; kovboy modasına olan ilgi o zamandan bu yana daha da arttı.

Kovboy Stili Tesettür Kombin

Süet deri kahverengi mokasen
Tokalı kahverengi kemer
Perkins yakalı triko elbise
Dökümlü fular

Cowboycore Trendi Nedir Nasıl Uyarlanır?

Birkaç satır sonra bu vahşi batıdan ilham alan görünümün yeniden dirilişi hakkında bilmeniz gereken her şeyi özetliyor olacağız; neden bu kadar popüler olduğu ve bunu kendiniz için nasıl kombinlerinize nasıl uyarlayabileceğiniz de dahil.

Kovboy Stili Kombin Modeli

Pamuklu pilili gömlek
Tokalı deri çanta
Dökümlü fular
Çivili asimetrik kemer
Deri görünümlü trençkot
Tokalı deri bot

Cowboycore yani kovboy moda trendine ayak uydurmanın birçok yolu var. En belirgin yol bir çift kovboy çizmesi veya püsküllü bir gömlek ya da ceket satın almaktır. Daha ince bir dokunuş için çift denim, vintage deriler, batı tarzı kemerler ve yelekleri stilinize ekleyebilirsiniz.

Kovboy Trendi Kombin

Deri shopper çanta
Geniş kemer
Pileli etek
Topuklu bot
İşlemeli bluz
Pamuklu trençkot

Satın Alınabilecek Parçalar

Cowboycore stilini kombinlerinize uyarlamak için gerekli parçaları yukarıda sıraladık ancak iyi bir kovboy çizmesi bulmak ya da formunu uzun süre koruyan süet ceket bulmak zor bir iştir.

Kovboy Çizme Modeli Kadın

Dayanıklı, rahat ve modaya uygun olan fakat yüksek bir fiyat etiketi de olmayan parçalara sahip olabilmek için uzun bir araştırma istiyor. Ancak markaların hepsini gezecek kadar vaktiniz yoksa Yesiltopuklar.com moda editörlerinin harika bir seçkisine göz atabilirsiniz. Alışiverişi hızlandırmak ve nokta atışı yapmak için tam liste kovboy stili parçalar için buraya TIKLAYIN.

Kovboy Tarzı Gömlek

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir