Artıları ve Eksileriyle En İyi Muhafazakar Oteller

Artıları ve Eksileriyle En İyi Muhafazakar Oteller

Muhafazakar Oteller 2025 Fiyat

En İyi 10 Muhafazakar Otel

Türkiye’nin güneşli bölgelerinde konumlanan muhafazakar oteller, keyifli tatil anları yaşatmak için şimdilerde misafirlerini bekliyor. Özellikle kadınlara özel plajlar ve kadınlara özel havuzlarıyla öne çıkan oteller muhafazakar ailelerin dikkatini çekiyor.

Muhafakazar oteller sundukları ayrıcalıklı özelliklerle alternatif turizm kategorisinde oldukça ilgi görüyor. Aktiviteleriyle, masmavi plajları ve kadınlara özel korunaklı havuzları, nefis lezzetleri, yeşil alanlarıyla lüksü yaşatmaya çalışan muhafazakar otelleri artıları ve eksileriyle ele aldık. Böylelikle tatil planlarınızı yaparken önceliklerinize göre kolayca seçiminizi yapabilir ve oteller arasında karşılaştırma yapabilirsiniz.

Konaklamak ve tatilin tadını doyasıya çıkarmak isteyenler için harika bir yer arayan gezginlerin seçeneklerine göz atması önemlidir. Bu rehberde nerede kalacağınızı seçmenize yardımcı olmak için Türkiye’den en iyi olarak bilinen bazı muhafazakar otel seçeneklerine bakacağız.

Muhafazakar Oteller Erken Rezervasyon

Selge Beach Resort & Spa

Gidenlerin her yıl tekrar tekrar gitmek istediği ve çoğu ziyafetçi yorumlarında en yüksek beğeniyi toplayan muhafazakar oteller kategorisine giren Selge Beach güleryüzlü personelinden başlayan ve tüm departmanlarında gösterilen ilgiden dolayı çokça beğeni topladığını söylemeliyiz. Eksi olarak sayılabilecekler arasında ise otelin kadınlar Spa bölümü ile kadınlar kompleksinin ayrı yerlerde olması sayılabilir.

ETS ile Selge’de rezervasyon yap!

Muhafazakar Oteller Erken Rezervasyon Fırsatı

Cabir Deluxe Hotel Sapanca

Yemekleri, temizliği, güler yüzlü personeli, havuz ve hamam gibi ıslak alanların hijyeni ve çocuklu aileler için çocuk oyun alanlarıyla misafirlerinden tam not alan Cabir Deluxe Hotel Sapanca‘nın artılarının uzun bir liste olduğunun altını çizmek istiyoruz. Eğer aileniz ile sakin samimi biryer arıyorsanız Cabir Deluxe Hotel doğru adres olacaktır. Eksi olarak odaların ve banyo kullanım alanlarının biraz daha büyük olması ise konfor açısından daha iyi olabilir.

ETS ile Cabir’de rezervasyon yap!

Muhafazakar Oteller Erken Rezervasyon Fiyatlar

Şah Inn Paradise

Oldukça geniş bir alana kurulu olan tatil köyünün peyzaj alanları, düz ayak havuzları, geniş bay bayan hamam ve saunası, kapalı açık havuzlarının oluşuyla tam not alıyor. Muhafazakar otellerin en bilinen ve en eski merkezlerinden biri olan Şah Inn Paradise geçtiğimiz yıl odalarında yaptığı yenilenme ile de müşteri konforuna bir artı daha ekliyor. Sabah saatlerinde dalgalı ama sonrasında sakin ve muhteşem bir denizi olan Şah Inn Paradise’ta şezlongların ve sahilin temizliği de gözlerden kaçmıyor. Lezzetli yemekleri ile çıtayı yükselten tatil köyünde eksi yazmakta zorlansak da geniş alanı ile çokça avantaj sunmasının yanı sıra bu geniş alan sebebiyle yürüme mesafesinin de olduğu için bu yürüyüşler yorucu gelebilir.

ETS ile Sah Inn’de rezervasyon yap!

Muhafazakar Oteller Erken Rezervasyon Kampanyaları

Rizom Beach Hotel

Personelin güler yüzlü olması, yemek seçeneklerinin makul düzeyde olması, temizliğin düzenli şekilde yapılması aile otelleri kategorisinde öne çıkan özellikler arasında. Dinlendirici bir aile tatili planlıyorsanız Rizom Beach Hotel doğru bir adres olacaktır. Eksileri ise diş macunu, şampuan gibi kişisel temizlik ürünlerinin bulunmaması sebebiyle yanınızda getirmek durumunda kalmanız.

ETS ile Rizom’da rezervasyon yap!

Muhafazakar Oteller Erken Rezervasyon Fiyat

Sedir Park Joy Hotel

İsmindende anlaşılabileceği gibi çocuklu aileler için herşeyin düşünüldüğü bir otel olan Sedir Park Joy Hotel‘de havuz ve odaların temizliği, her ne kadar çocuk odalı bir işletme de olsa sakin vakit geçirilebilecek alanların olması, personelin güler yüzlü oluşu ailelerin en çok beğendiği kısımları oluşturuyor. Geliştirilmesi gereken kısımlar olaraksa serpme yerine açık büfe kahvaltıların olması yönünde. Serpme kahvaltı bazı misafirler için gayet yeterli ve israfı önleyen bir seçenek olsa da bazı konuklar seçeneğin fazla olmasından yana.

ETS ile Sedir Park’da rezervasyon yap!

Muhafazakar Oteller Erken Rezervasyon 2025

Sea Star Butik Hotel

Kadınlara özel havuz ve plajıyla tam not alan Sea Star Butik Otel yemek çeşitleri ve havuz başındaki ikramlarıyla da tam not alıyor. Çözüm odaklı personeliyle kendinizi aileden biri gibi hissettiğiniz otel tam da butik otel kavramını hissetmenizi sağlıyor. Fiyat performans oteli olarak olduk.a beğenilen otel tekrar tekrar gitmek isteyeceğiniz bir konaklama seçeneği olabilir. Eksi olarak yoğun dönemlerde sıra beklenmesi ve dekorasyondaki eksiklikler sıralanabilir.

ETS ile Sea Star’da rezervasyon yap!

Muhafazakar Oteller Yorum

Adin Beach Hotel

Sadece Alanya da bir otelde konaklıyor gibi değil bir diğer eviniz gibi hissettiren işletme biçimiyle, yemekleri ile konuklarından tam not alan Adin Beach Hotel denize sıfır olmasıyla da tam bir dinlenme garantisi sunuyor. Eksi olarak kullanıcı yorumlarına baktığımızda oda temizliği ve dekorasyonu beklentinin biraz altında kalıyor.

Yeni Muhafazakar Oteller

Adenya Hotel Resort & Spa

Genç ve dinamik personeli seçtikleri, yemekleriyle tam not alan Adenya Hotel Resort & Spa‘da isminden de tahmin edilebileceği gibi bir spa oteliyken şampuan gibi kişisel bakım ve temizlik ürünlerinin yetersizliği genel kullanıcı yorumlarında yer alması biraz şaşırtıcı. Bunların dışında özellikle yemeklerin lezzet ve çeşitliliği oldukça beğeni gördüğünü belirtmek isteriz.

Muhafazakar Otel

Wome Deluxe

Yemekleri, temizliği ve kadınlara özel havuz ve deniz alanlarıyla tam not alan Wome Deluxe akşam aktiviteleriyle de öne çıkıyor. Tatilin nasıl geçtiğini anlayamayacağınız kadar çok eğlence ve konfor sunan otelde çocuklu aileler için Womy Club harika seçenek sunuyor. Aile havuzu olarak geçen ortak havuzun yeterince büyük olmaması sebebiyle kalabalık olması ise eksi olarak sayılabilir.

Muhafazakar Oteller

Angel’s Marmaris

Öncelikle otelin birçok kategoride ödülü olan beş yıldızlı bir otel olduğunu belirtmek istiyoruz. Bu nedenle artı ve eksileri belirlerkende çıtayı biraz daha yukarıda tutarak belirlediğimizi unutmayın.

Aile oteli sektörününün amiral gemisi sayılan Angel’s Marmaris‘in en keyifli yanlarından bazılarını şöyle sayabiliriz: turkuaz renkli plajı, kadınlara özel zirvedeki hisar bölümünde yer alan ve sonsuzluk hissi veren havuzuyla açık ara en iyi özelliği diyebiliriz. Ancak böylesine ödül almış bir otelden beklentiler de normalden bir tık fazla oluyor. Bu sebeple kum plajın sürekli daha sık düzenlenmesi, şezlonglardaki kullanılmış havluların değişiminin gecikmesi, yoğun dönemlerde bazı aksaklıkların yaşanıyor olabileceğini bilmenizde fayda var. Bu aksaklıkların asıl sebebi ise sanıyoruz ki eksik personel sayısı. Böylesine beklentinin yüksek olduğu otelde ziyaretçilerin hızlı çözümler sunan bir ekiple karşılaşmayı beklemesi oldukça olağan.

Tatil planı öncesi kısa günü birlik deniz keyfi için İstanbul’a yakın kadınlar plajı önerilerimize göz atmayı unutmayın!

ETS ile tatilini planla!

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir