Erol Albayrak “Şifalı Taşları” Modaya Uyarladı

Erol Albayrak “Şifalı Taşları” Modaya Uyarladı

Erol Albayrak Şifalı Taşları Modaya Uyarladı

Erol Albayrak’ın Ametist tasarımı
Tescilli güzel Rüveyda Öksüz tarafından
Fimar Butik’te tanıtıldı…

Güç verdiğine ve vücuttaki kötü enerjiyi aldığına inanılan taş AMETİST’in, ipek mikado kumaşı üzerine işlenmesiyle, dünyaca ünlü moda tasarımcımız Erol Albayrak tarafından hazırlanan elbise, 2013 Türkiye güzeli Rüveyda Öksüz tarafından Fimar Butik’te tanıtıldı.

Dünyanın dört bir yanından çıkartılan yarı değerli taşlar için alternatif sunum Erol Albayrak’tan…

Dünyanın dört bir yanından çıkartılan taşları, daha önce hiç görmediğiniz çeşitlilik ve tasarımlarla sunan Fimar Butik, dünya çapında bir ilke imza atarak dünyaca ünlü moda tasarımcımız Erol Albayrak ile anlaştı. Bu özel çalışma için Ametist taşını tercih eden Albayrak, ilk kez taş ile elbise tasarımı yaptığını belirtirken ipek mikado kumaş üzerine yapılan kasnak işlemelerin tamamen el emeği, göz nuru olduğunu ve yapımının haftalar sürdüğünü belirtiyor.

Erol Albayrak Şifalı Taşları Modaya Uyarladı

Tescilli güzel Rüveyda Öksüz, Fimar Butik ve Erol Albayrak işbirliği için tanıtıma katıldı…

2013 Türkiye güzeli Rüveyda Öksüz; Fimar Butik öncülüğünde, Erol Albayrak tarafından tasarlanan ve Maison Erol Albayrak atölyelerinde hazırlanan bu özel giysi için hem ünlü moda fotoğrafçısı Cengiz Dikbaş’ın objektifine poz verdi, hem de Fimar Butik Showroom’unda gerçekleştirilen lansmanda giysiyi; iş, sanat ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerine tanıttı…

Erol Albayrak Şifalı Taşları Modaya Uyarladı

Taşın binbir hali, tek bir yerde: Fimar Butik’te

Doğanın en büyüleyici armağanlarından biri olan taşın binbir halini buluşturan Fimar Butik’te Onyx’ler, dekoratif taşlar, butik dekoratif mozaikler, özel mermer desenler, mermer tezgah, lavabo ve levhalar, Water Jet kesimlerle yapılan tasarım ve uygulamalar, yarı değerli mermerler ve daha pek çok öge yer alıyor. Ayrıca firmanın Fulya’da yer alan showroom’unda da toprak altında mermerleşen 300 milyon yıllık bir ağaç fosilinden yapılmış lavobo da görülebilir.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir